Zomergroep van 19 tot en met 22 juli

INNERLIJKE REIS

 

In deze Gestalt Zomergroep krijgt je innerlijk, voelen en denken aandacht. Er is tijd om je te bezinnen, om indrukken en moeilijke situaties te verwerken.

 

Ik nodig je uit tot ontspanning, reflectie, expressie en inzicht door een gevarieerd aanbod van
werkvormen: Meditatie en lichamelijke oefeningen;
Gestaltwerk en dialoog; Beeldend werk zoals tekenenen, werken met klei en verf ; Het leggen van een mozaïek ; Werken met- en ontspannen in de natuur.

Deze zomergroep is voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en hun bewustzijn willen ontwikkelen. Creatief zijn hoeft niet, dat ontdek je vast gaande weg.

Doordat we samen zijn zal je jezelf mogelijk herkennen in anderen en je gesteund voelen. Werken in een groep is ook spannend. Het is een pad van samen op weg zijn

ProgrammaHet ontdekken, ruimte- en vormgeven van je innerlijk landschap loopt als een rode draad

door deze dagen. We starten op donderdag 19 juli om 20.00 uur en op zondag 22 juli sluiten we de zomergroep om 16.00 uur.

 

 

Naast dat ik je begeleid bij het onderzoek van je persoonlijke vragen krijg je instructie bij het gebruik van de verschillende beeldende materialen.

“Wanneer je je eigen landschap beter leert kennen, kun je bijvoorbeeld milder zijn voor jezelf én daadkrachtiger. Ik begeleid je vanuit vertrouwen dat je lichaam en jouw expressie antwoorden brengen.

 

 

 

Accommodatie
We werken in Kortenhoef. We beschikken er over een fijne ruimte, een goed ingericht atelier en over een heerlijke tuin. Kortenhoef is een veendorp aan de Kortenhoefseplassen vlak bij Hilversum en Loosdrecht. Je kunt er prachtige wandelingen maken over de legakkers, heerlijk kanoën, zwemmen en luieren langs de slootkanten.

 

Overnachten
De overnachtingen regel je zelf, gezien het programma is het raadzaam om in de buurt te overnachten. Er zijn Bed & Breakfasts of je kunt kamperen in de tuin. Ik kan je hier meer informatie over geven.

 

Kosten
De kosten van deze 3-daagse bedragen € 484. Dit is inclusief btw, lunches, diners, koffie, thee, sap, lekkers en materialen. Om de kosten laag te houden maken we samen de ruimtes schoon en zorgen samen voor de maaltijden. Via de Stichting Bevordering Gestalt Art kun je korting aanvragen.

Ik ga mee op reis